Armband

Nu finns det superläckra armband från Melaflotten att köpa. Säkra ditt armband genom att skriva ett mail till oss, info@melaflotten.se. Armbanden kostar 40 kr 🌸🌼🌷🌻

Öppet hus

På söndag, den 16 juni har vi årets andra öppna hus på Melaflotten!

Kom ut och åk en tur med flotten, trampa rumt med trampbåten eller fiska från våra bryggor.

Vi har öppet från 10.00 till 14.00 och bjuder på fika och grillad korv till alla.

Välkomna!

Aktivitetsdag

Den 16 september kommer Melaflotten att vara med på Aktivitetsdagen som arrangeras i Mässhallana på Himmelstalund.

Aktivitetsdagen är för barn och unga med funktionsnedsättningar. Under dagen kan det provas på en rad olika aktiviteter och får möjlighet att träffa olika föreningar.

Läs mer om aktivitetsdagen på deras sida: http://www.norrkoping.se/kultur-och-fritid/fritid-och-aktiviteter/aktivitetsdag.html

Bygge av brygga

Förra veckan började vi bygga på nya bryggan. En flytbrygga med en fyra meter lång landgång ska ersätta den gamla rangliga och ruttna bryggan.

Flytbryggan och landgången är klara. Nu återstår det att få upp rören som den gamla bryggan vilade på. En del beslag och räcke ska dit också.

Äntligen igång

Nu är vi äntligen igång med våra öppna hus. Idag hade vi över 50 personer som kom för att åka flotte, fika, äta grillad korv och ha en underbar upplevelse i naturen. Tack alla som var med idag!

Baloo fick idag lite hjälp av Mathilda med att köra flotten.

Fantastik natur vid Melaflotten cch Nedre Glottern

Nu är det lättare att hitta till Melaflotten. Vi har fått en ny och fantastiskt fin skylt vid vägbommen inte till Mela.

Sista öppna hus

Idag kan bommen vara stängd när ni kommer, men den är inte låst. Det är bara att öppna den och sedan stänga den när ni kört förbi.

Välkomna på årets sista öppna hus på Melaflotten. Vi har som vanligt öppen kl 10-14 och bjuder på fika, korv och turer med flotten.

Välkomna

Tack

Idag vill vi rikta ett sort tack till alla som besökt vårt öppna hus. Över 60 personer kom ut till Melaflotten för att fika, åka med flotten och äta grillad korv. Det var till och med någon som var så modig och hoppade i och badade trots de kalla 18 graderna i vattnet 

Välkomna tillbaks den 23 juli!

Förbättringar

Rampen till flotten har länge varit en tung och bökig historia, men nu har vi bytt ut den mot en fast ramp. Rampen har en del som är fällbar och blir enklare att hantera. 

Flottens badstege har också blivit längre. Vi har förlängt den så det ska bli ännu lättare att komma upp på flotten efter bad. 

Kom ihåg att Melaflotten är gratis för alla med funktionsnedsättningar.