Ny ramp

I år har vi breddat och förlängt vår metallramp till flotten. Nu kan alla storlekar på permobiler komma på flotten, det har vi provat. Ett stort tack för hjälpen med rampen JohSjö!

Tack!

Ett varmt tack till iWash i Norrköping för ert ekonomiska bidrag till Melaflotten! Utan alla generösa bidrag kan vi inte driva vår fantastiska verksamhet. Ett varmt tack till er alla som bidrar.

Tack för i år!

Nu har vi stängt Melaflotten för i år. Vi kan inte längre erbjuda flotturer, utan vi har förberett för vintern. Däremot kan ni fortfarande låna vår stuga.

Vi tackar alla våra besökare för den här säsongen och vi är oerhört glada för att så många besökt oss, och för att vi fått fler besökare som besökt oss för första gången.

Vi ses till våren igen!

Stängt!

Idag har vi stängt anläggningen. Motorn är upptagen, möblerna inplockade och båtarna uppdragna. Nu blir det inga fler flotturer för i år.

Ni kan så klart fortfarande låna stugan under vinterhalvåret! 

Vi ses igen i vår. Vi önskar en skön höst och vinter. Välkomna tillbaka!

Mvh Melaflottens styrelse 

   

Tack för i år!!!

Idag har vi haft årets sista öppna hus. Det var otroligt välbesökt med ett 40-tal besökare. Väldigt roligt att avsluta säsongen på topp! Vi tackar er alla som besökt oss under våra 5 öppna hus, och välkomnar er tillbaka igen i maj!