Tack för i år!

Nu har vi stängt Melaflotten för i år. Vi kan inte längre erbjuda flotturer, utan vi har förberett för vintern. Däremot kan ni fortfarande låna vår stuga.

Vi tackar alla våra besökare för den här säsongen och vi är oerhört glada för att så många besökt oss, och för att vi fått fler besökare som besökt oss för första gången.

Vi ses till våren igen!

Stängt!

Idag har vi stängt anläggningen. Motorn är upptagen, möblerna inplockade och båtarna uppdragna. Nu blir det inga fler flotturer för i år.

Ni kan så klart fortfarande låna stugan under vinterhalvåret! 

Vi ses igen i vår. Vi önskar en skön höst och vinter. Välkomna tillbaka!

Mvh Melaflottens styrelse 

   

Tack för i år!!!

Idag har vi haft årets sista öppna hus. Det var otroligt välbesökt med ett 40-tal besökare. Väldigt roligt att avsluta säsongen på topp! Vi tackar er alla som besökt oss under våra 5 öppna hus, och välkomnar er tillbaka igen i maj!

Snart öppnar äntligen Mela för säsongen igen!!!

Vi kommer att starta upp Mela igen 1 maj. Då är ni alla välkomna att boka vår flotte och stuga igen. Bokningen sker som vanligt via Åby fritidsgård 011-60613.

Vi har också bestämt tider för sommarens öppna hus. Dessa är: 22 maj, 19 juni, 24 juli, 14 augusti och 18 september. Kl. 10.00-14.00.
Som vanligt bjuder vi på fika och grillad korv, samt flottur så klart. Allt gratis!

Årets foldrar och planscher med alla datum ska nå ut till alla gruppbostäder och dagliga verksamheter i kommunen under veckan. Håll utkik!

Vi hoppas på en varm och skön sommar med många besökare.

Välkomna allihop!

melaflotten-9439melaflotten-20-ar-7819-11